Brugeroprettelse

OBS: ER DU NY PATIENT I KLINIKKEN SKAL DU KONTAKTE OS, PERSONLIGT ELLER TELEFONISK, FØR DU OPRETTER DIG.

VI ANBEFALER AT MAN DOWNLOADER FØLGENDE APPS.  “MIN LÆGE” OG DEN TILHØRENDE “MEDICINKORTET” .  DET ER MEGET LETTERE AT BOOKE TIDER, SKRIVE BREV TIL LÆGEN, BESTILLE MEDICIN OG SE HVOR MANGE RECEPTER MAN HAR LIGGENDE PÅ APOTEKET.

For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode.   Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for boks med cpr-nummer.                                                                                             

OBS: ER DU NY PATIENT,  SKAL DU KONTAKTE KLINIKKEN  FØR DU OPRETTER DIG. Hvis du har en henvendelse på andre end dig selv, f.eks dit barn så skal du huske at oprette børnene selvstændigt, så du kan booke tider eller bestille medicin til dem på deres eget cpr-nummer. Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunkt har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.